Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NYÍLT LEVÉL MAGYARORSZÁG Országgyűlésének
  2012-11-30 11:47:54, péntek
 
  NYÍLT LEVÉL

MAGYARORSZÁG Országgyűlésének

Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselőjének
2012. november 26-án elhangzott felszólalásával kapcsolatban


Mottó: ,,Három dolgot nem lehet sokáig eltakarni: a Napot, a Holdat és az Igazságot!" - (Buddha).


Tisztelt Képviselő Urak és Hölgyek!


A MAGYARORSZÁG Országos Választási Irodájának és az Országos Választási Bizottság közös elektronikus tájékoztatási felületéről származó adatok több évre visszamenőleg nyilvánosak. Ennek alapján tényszerűen számszerűsíthető, mennyi szavazóképes magyar állampolgár vett részt egy-egy szavazáson, és 2010-ben az országgyűlési, majd önkormányzati választások során hányan adták szavazatukat a Jobbik Magyarországért Mozgalom (JMM) képviselőjelöltjeire (http://www.valasztas.hu/hu/parval2010/index.html).

Innen tehát kiderül, a JMM tisztán közel egymillió szavazatot tudhatott magáénak a szavazatok összeszámlálása után.


Nos, a tiszteletteljes kérdésem, hogy egy idegen állam bármilyen szintű vezetője honnan veszi magának a bátorságot ahhoz, hogy nemzetközi kapcsolatok terén elfogadott szokásrend szerint egy rangban felette lévő országos vezetőnek bármilyen politikai elvárást, vagy követelést fogalmazzon meg egy idegen állam parlamentjének vezetője?
Még akkor sem lehet kívánatos a jelenség, ha rangban azonos szinten álló vezető teszi ezt! Megfogalmazhatja kétségeit, aggályait, de hogy egy független ország törvényesen bejegyzett magyar politikai pártjának betiltásáról tegyen említést, soha, sehol nem megengedhető.
Elégtelen indok az, ha valakire rámutatnak, és azt állítják róla, hogy ezt vagy azt kifogásolják tevékenységében. Még ha igaz is volna, mint ahogy tényszerűen nem az, akkor sem áll módjában ilyen kitételekkel egy államelnökhöz fordulni.
Van egy magyar jogrend, ami különválasztja a törvényalkotói és törvényalkalmazói hatásköröket. Világos jogrend szabályozza a hatóságok részére, hogy mi tekinthető elítélendő beszédnek, vagy cselekménynek. Alig vehető komolyan, hogy ezt a jogrendet idegen ország állami vezetője kívánná befolyásolni.

Na, kérem tisztelettel, itt rejtezik tehát az a fajta nemzetbiztonsági kockázat, amiről a JMM országgyűlési képviselője, Gyöngyösi Márton beszélt hétfői felszólalásában a MAGYARORSZÁG Országgyűlési ülésén elhangzott felszólalásában. A kialakult helyzet már valós nemzetbiztonsági kockázatot hordoz magában az említett külkapcsolati viszonylatban!

Arra kérem az ezzel kapcsolatban keltett hírverésben állást foglaló képviselőket és szervezeteket, gondolják végig állításuk valós, vagy inkább annak vélt állítás igazságtartalmát! Nagyon gondolják át!


2007. októberében Simon Peresz kijelentése olyan vihart kavart a magyar belpolitikai életben, ami sehol a világon nem megengedhető nemzetközi következményeket kellett volna maga után vonnia. Vagy ők esetleg úgy gondolják, hogy nekik ezt is lehet?

A tiszteletre méltó Pongrácz Gergely máig érvényes megállapításában erről úgy fogalmaz, hogy ,,Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.". Egyértelmű a pusztítás mértéke, amikor pontosan körülhatárolható folyamatok elemzéséből párhuzam állapítható meg a repeszgránát alkalmazása és a megnevezhetetlenné törvényesített befektetési arctalanok uzsorakamatra épülő nemzetközi hódítási törekvései között.

Rendben, beszéljenek egyenesen! Akkor a napnál világosabban felszínre fog kerülni az a fajta magatartásforma, amit nemzetéhez hű államvezetés sehol nem tűrhet el. Az állam függetlenségének megvédésére tett hivatali esküje alapján és a magyar törvényekből világosan levezethető módon hivatalból köteles visszautasítani az ilyen és ehhez hasonló, akárcsak szóbeli kitételeket, bárki teszi a köztudottan gazdasági hódítási szándék meghirdetéséről szóló kijelentést.

Ennek a kijelentésnek a második politikai óriáshulláma érte el most MAGYARORSZÁG történelmét és életterét. Erre nem az a helyes válasz, hogy égre emelt tekintettel kórusban elrebegik az elvárt együtt-rettegést, hanem világossá kell tenni, mi az ami nem fér bele két független állam kapcsolatainak rendszerébe. Még akkor sem, ha az az állam védhetetlen indokok alapján az Európai Unió társult tagjává érvényesítette pénzügyi hídverését.

Ez az a pont, ahol megálljt kell mondani úgy a belföldi, mind az idegen uszítóknak. Mert ez nem más, mint egy törvényesen, egymillió magyar szavazó akaratának arcátlan semmibevétele és egy politikai tömörülés szabad akaratának törvényi betiltására uszítás.


Tisztelt Képviselő Urak és Hölgyek!

Kérem, gondolják át a vasárnapra tervezett tiltakozáson való részvételüket, még képviseleti szinten is. Vessenek számot azzal a ténnyel, hogy MAGYARORSZÁG belügyeibe történő beavatkozást megengedve hány szimpatizánst fognak veszíteni ezen állásfoglalásuk demonstrálásával! Biztosak lehetnek abban, a magyar emberek döntő többsége erről meglehetősen árnyaltabban és másképpen gondolkodik. Attól nem lehet igazabb egy erőszakos idegen politikai követelés, hogy minden képzeletet felülmúló hangerővel, valamint tömegbefolyásolási lehetőséggel támogatják azt.

És ez már egyenesen veszélyes a MAGYARORSZÁG függetlenségét tekintve. Nézzenek tükörbe, idézzék emlékezetükbe esküjük szövegét!

Legkevesebb ezer éve keresztény többségű, legfőképpen államalkotó többség akaratával mennek szembe, amikor a magyar szavazók legkevesebb tizedét kitevő létszámot vesznek semmibe. Különös aggályokat vetít előre az a tény, hogy az Országgyűlés idegen akaratnak készül engedni.

Nem volt elég a magyaroknak negyven év moszkovita bitorlók rémuralma?
Nem volt elég, hogy teljesen kifosztották ezt az országot, majd saját nemzetüket rabszíjra fűzve a fejünk alól eladták az utolsó vánkost?
Meddig folytatható a hivatali hatalommal történő egyértelmű visszaélés során szülő nemzetük megalázása?

Azt már meg sem merem említeni, hogy a keresztény világ jeles időszaka kezdődik, advent. Szent idő a magyaroknak számára is, amikor Jézus megszületését készülünk megünnepelni. Annyi belátásnak szorulnia kell mindenkibe, hogy ennek a tiltakozásnak ellene mond, valamint államfői közleményben legkevesebb kitér az állásfoglalás elől!
Kíváncsian olvasnám, a ramadán idején egy muzulmán országban hogyan fogadnák a hívők ezt a kijelentést, s hogy vezetőik ennek kapcsán miként cselekszenek?


De tessék, csak tessék! Lehet minket a végsőkig hajszolni! S ugyan mi végre kiáltanának boszorkányságot? Ugyanis legyenek tisztában azzal a ténnyel, hogy az Amerikai Egyesült Államokban például igenis számon tartják az állami alkalmazottak vallási hovatartozását. Pedig milyen nagyra vannak a mindössze alig kétszáz éves társadalmi rendszerükkel. Nyomába nem léphet egy Aranybullának az amerikai alkotmány, s ezt ők is jól tudják.

Az állítás alátámasztására ismerkedjenek meg egy hitelesen idézett összeállítással!
Amerikában listázzák a zsidó képviselőket!
http://barikad.hu/amerikaban_listazzak_a_zsido_kepviseloket-20121128

Van a magyaroknak egy elfogadott alaptörvénye, amiben világosan le van fektetve, hogy MAGYARORSZÁG keresztény gyökereit esküje alapján ápolják és megvédik a választott vezetők. Mit tesznek akkor, amikor elmennek erre a tiltakozásra? Meggondolták Önök ezt?

Végül hol marad a keresztényi megbocsájtás pontosan advent első vasárnapján akkor, amikor Gyöngyösi Márton közleményben pontosította mondanivalóját, elnézést kérve félreérthetőnek mondott szavai nyomán? Vajon kinek az érdeke előrébb való ebben az országban, a megbocsájtást kérő magyar emberé, vagy a bosszút lihegők hangereje?


Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Bízva józan belátásukban kívánok munkájukhoz továbbra is sok sikert, hogy végre ne legyünk gyarmat.


Budapest, 2012. november 29.

Lengyel Károly,
magyar választópolgár

http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=karcsi&cikk=3#cikk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, megfogalmazhatja, számszerűsíthető, igazságtartalmát, következményeket, megállapításában, függetlenségének, országgyűlésének, körülhatárolható, demonstrálásával, meghirdetéséről, alátámasztására, visszautasítani, felszólalásában, boszorkányságot, magatartásforma, magyarországért, félreérthetőnek, összeállítással, felszólalásával, tevékenységében, tiszteletteljes, összeszámlálása, állásfoglalásuk, nemzetihirhalo, parlamentjének, különválasztja, választópolgár, képviselőjének, törvényesített, mondanivalóját, hovatartozását, törvényalkotói, érvényesítette, függetlenségét, kapcsolatainak, szavazatok összeszámlálása, tiszteletteljes kérdésem, idegen állam, bátorságot ahhoz, rangban felette, független ország, államelnökhöz fordulni, magyar jogrend, hatóságok részére, jogrendet idegen, kialakult helyzet, említett külkapcsolati, ezzel kapcsolatban, magyar belpolitikai, tiszteletre méltó, pusztítás mértéke, NYÍLT LEVÉL, MAGYARORSZÁG Országgyűlésének, Gyöngyösi Márton, Tisztelt Képviselő Urak, MAGYARORSZÁG Országos Választási Irodájának, Országos Választási Bizottság, Jobbik Magyarországért Mozgalom, MAGYARORSZÁG Országgyűlési, Simon Peresz, Pongrácz Gergely, Európai Unió, Amerikai Egyesült Államokban, Meggondolták Önök, Lengyel Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Elköszönt  Mi lenne ha  Akik bántanak téged  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Elköszönt  Alázat  Bounty krémes  Png ház  Nagyi telefonál  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Esti kép  A Megváltó szolgálatában  A kételkedés kezelése  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Fehér virág  Paul David Tripp Április 21  Garai Gábor - Takarítás  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png csokor  Kaffka_Margit  Png ház  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A kételkedés kezelése  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png lepke  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Png fotel  Png rózsa csokor  Szép estét  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png ház  Albert Einstein gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Png cica  Kövesd a cowboyt!  Mai harmónia kártyám  Egy bizonyos határt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét  Akarat  Lóhere  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Idő  Varga János Veniam - Fontos sz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó éjszakát  Radikális szeretet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem méltó hozzád  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  A Megváltó szolgálatában  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Egy maradéktalanul uralt világ  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
szavazatok összeszámlálása, tiszteletteljes kérdésem, idegen állam, bátorságot ahhoz, rangban felette, független ország, államelnökhöz fordulni, magyar jogrend, hatóságok részére, jogrendet idegen, kialakult helyzet, említett külkapcsolati, ezzel kapcsolatban, magyar belpolitikai, tiszteletre méltó, pusztítás mértéke, repeszgránát alkalmazása, napnál világosabban, állam függetlenségének, magyar törvényekből, köztudottan gazdasági, második politikai, elvárt együtt-rettegést, idegen uszítóknak, politikai tömörülés, vasárnapra tervezett, magyar emberek, erőszakos idegen, magyar szavazók, magyaroknak negyven, fejünk alól, utolsó vánkost, hivatali hatalommal, keresztény világ, magyaroknak számára, tiltakozásnak ellene, állásfoglalás elől, ramadán idején, muzulmán országban, végsőkig hajszolni, állami alkalmazottak, mindössze alig, amerikai alkotmány, állítás alátámasztására, hitelesen idézett, zsidó képviselőket, elfogadott alaptörvénye, választott vezetők, keresztényi megbocsájtás, érdeke előrébb, megbocsájtást kérő, bosszút lihegők, nemzetbiztonsági, megfogalmazhatja, számszerűsíthető, igazságtartalmát, következményeket, megállapításában, függetlenségének, országgyűlésének, körülhatárolható, demonstrálásával, meghirdetéséről, alátámasztására, visszautasítani, felszólalásában, boszorkányságot, magatartásforma, magyarországért, félreérthetőnek, összeállítással, felszólalásával, tevékenységében, tiszteletteljes, összeszámlálása, állásfoglalásuk, nemzetihirhalo, parlamentjének, különválasztja, választópolgár, képviselőjének, törvényesített, mondanivalóját, hovatartozását, törvényalkotói, érvényesítette, függetlenségét, kapcsolatainak, visszamenőleg, kijelentésnek, országgyűlési, megbocsájtást, önkormányzati, ismerkedjenek, részvételüket, rendszerükkel, aranybullának, államelnökhöz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.